Veel gestelde vragen

Wat zijn jullie openingstijden?

Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

     doorlopend open van 7u tot 18u

           Zondag en feestdagen 

           open van 7u tot 13u

   Maandag en donderdag gesloten

Kunnen jullie rekening houden met dieetwensen?

Ja, in samenwerking met Lotjans kunnen wij ook glutenvrije en lactosevrije opties aanbieden. U kan dit steeds online bestellen en laten leveren bij ons in de winkel (enkel op zaterdag). Neem contact met ons op voor meer informatie.

https://lotjans.be/

Kunnen jullie ook grote bestellingen aan?

Ja, wij kunnen grote bestellingen voor bijvoorbeeld feesten en evenementen verzorgen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Kan ik online bestellen?

Ja! :-) wij beschikken over een zeer gebruiksvriendelijke webshop. Hier kan je telkens de dag voordien bestellen tot 18u. 

Werken jullie ook voor bedrijven?

Wij werken met veel plezier voor bedrijven. Deze kunnen ook steeds een factuur vragen indien gewenst. Wij raden de bedrijven aan om online te bestellen. Hier kunnen de bedrijven onmiddellijk de correcte gegevens invullen zodat de facturatie vlot verloopt. Wij zorgen voor de juiste service :-)

Als mijn bestelling betaald is, moet ik dan aanschuiven?

Wij hebben sinds een aantal jaar beslist dat de klanten die reeds betaald hebben niet meer hoeven te wachten op hun bestelling. U komt toe aan onze winkel en wacht buiten aan de uitgang. Wij komen uw naam vragen en brengen dan onmiddellijk uw bestelling. Mocht u hierover nog vragen hebben kan u ons steeds contacteren.

Vanaf hoe laat kan ik mijn taart afhalen?

Wij vragen onze klanten om taarten pas af te halen na 8u `s morgens in de week en in het weekend kan het steeds vanaf 7u `s morgens.

Indien u graag uw taart in de week vroeger wil afhalen vragen wij u om steeds contact op te nemen met ons zodat wij op de hoogte zijn van uw wensen.